مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان گلستان گفت: در بانکداری قرض‌الحسنه تدابیری اندیشیده شده تا شرایط وام‌دهی، بدون بهره و تنها با کارمزدی اندک صورت پذیرد. با کنترل تورم می‌توانیم این رویه مطلوب و کارآمد را در دیگر بانک‌های کشور نیز گسترش دهیم.

کاهش تورم می‌تواند تعمیم قرض‌الحسنه به بانک‌های مختلف را در پی داشته باشد

به گزارش روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، «محسن عسکری» مدیر شعب بانک در استان گلستان با حضور در شبکه رادیویی گفت‌وگو ضمن تأکید بر ضرورت گسترش بانکداری قرض‌الحسنه، به جایگاه آن در رونق تولید و ایجاد رشد اقتصادی جامعه پرداخت.

عسکری اظهار داشت: در رابطه‌ با وجه تمایز بانکداری قرض‌الحسنه و بانکداری تجاری در کشور باید متذکر شد آنچه که بانکداری قرض‌الحسنه را نسبت به بانکداری تجاری برتری بخشیده این است که در نظام بانکداری قرض‌الحسنه صرفاً بر یک فریضه و سنت الهی تمرکز شده تا این روند به بهترین نحو ممکن عملیاتی شود.

وی در ادامه گفت: بانک‌های تجاری کشور بیشتر به سمت عقود انتفاعی سوق داده شده‌اند، در حالی در نظام بانکداری قرض‌الحسنه، شعب به‌عنوان مراکز خدمت‌رسانی در نظر گرفته شده‌اند و کسب رضایت خدا و جلب رضایت مردم در اولویت کاری قرار دارد.

مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان گلستان با اشاره به روند کاری نظام بانکداری قرض‌الحسنه اظهار داشت: در بانکداری قرض‌الحسنه تدابیری اندیشیده شده تا شرایط وام‌دهی، بدون بهره و تنها با کارمزدی اندک صورت پذیرد. با کنترل تورم می‌توانیم این رویه مطلوب و کارآمد را در دیگر بانک‌های کشور نیز گسترش دهیم.

وی تصریح کرد: البته باید توجه داشت که بانک‌های قرض‌الحسنه روش کاری ویژه‌ای را در پیش گرفته‌اند تا هزینه‌های جاری بانکداری را به حداقل برسانند و اجازه رشد هزینه‌ها را در نظام کاری خود نمی‌دهند. زیرا اعتقادی وجود دارد مبنی بر اینکه هر چه هزینه‌های عملیاتی بانک افزایش یابد، نهایتاً این مشتری‌ها هستند که باید هزینه‌ها را پرداخت کنند و این روند با دریافت بهره محقق خواهد شد.

عسکری تأکید کرد: یکی از سیاست‌های مطلوب و قابل‌ تحسین مدیران بانک‌های قرض‌الحسنه این است که هزینه‌های جاری و عمومی بانک‌ها را در پایین‌ترین سطح ممکن نگه دارند تا نرخ‌ها روند کاهش به خود گرفته و هیچ فشاری به مشتریان برای پرداخت سود و یا بهره وارد نشود.

وی در همین رابطه افزود: این اندیشه تا آنجا پیش رفته که تصمیماتی برای اجرای پروژه مزد خدمت اتخاذ شده تا نرخ ۴ درصدی کارمزد بانکداری قرض‌الحسنه را کاهش و به عددی پایین‌تر برساند که البته به حضور فعالانه‌تر و حمایت همه‌جانبه دولت نیاز دارد.

عسکری خاطرنشان ساخت: خوشبختانه رشد شاخص‌ها در بانک‌های قرض‌الحسنه به‌شدت جهشی است و منابع برخی از این بانک‌ها طی سال‌های اخیر بیش از ۴ برابر افزایش یافته است که نشان از استقبال گسترده مردم دارد.

وی گفت: این بانک‌ها بستری مناسب برای انجام امور خیر و حسنه شده‌اند و اگر دولت حمایت خود را از این بانک‌ها افزایش دهد، بی‌شک شاهد آثار خاص، تأثیرگذار و فزاینده آن در ابعاد مختلف جامعه به ویژه در حوزه اقتصاد کشور خواهیم بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

پربازدیدترین گفت‌وگو

پربازدیدترین ها