آیت‌الله «علیرضا اعرافی» گفت: از منظر آیات و روایات استحکام و ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه، موجب آسایش و آرامش فردی، توسعه و سعادت جامعه اسلامی است.

قرض‌الحسنه موجب سلامت و سعادت جامعه می‌شود

به گزارش روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، آیت‌الله «علیرضا اعرافی» مدیر حوزه‌های علمیه کشور در دیدار با دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با ابراز خرسندی و تشکر از عملکرد این بانک در توسعه و ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه در کشور گفت: خداوند غنی و بی‌همتا بسیار به قرض‌الحسنه اهمیت می‌دهد و قرض دادن به مسلمان را معادل تقرضوالله می‌داند در حالی‌که در خصوص جهاد، زکات و انفاق چنین نسبت مستقیم و صریحی ندارد و می‌فرماید: «... تنقوا فی سبیل‌الله» این بدین معنی است که در دیگر مضامین الهی نسبت مستقیم به انسان داده شده است.

بانکداری قرض‌الحسنه، الگوی جهان اسلام شود

آیت‌الله «علیرضا اعرافی» با اشاره به اینکه آیه قرآنی «ان تقرضوا الله قرضا حسنا...» در واقع مدال و افتخار اعطایی خداوند به خدمت‌گزاران قرض‌الحسنه است، بیان کرد: از منظر آیات و روایات استحکام و ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه، موجب آسایش و آرامش فردی، توسعه و سعادت جامعه اسلامی است.

وی با تأکید بر اینکه همه بخش‌های حوزه‌های علمیه باید در ترویج سنت پسندیده قرض‌الحسنه بلندگوی نظام انقلاب اسلامی باشند، افزود: مجموعه تبلیغی– ترویجی حوزه نظیر شبکه هجرت در این بخش فعالیت می‌کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه اقتصاد اسلامی باید در مسائل بین‌المللی نظام ورود کند، اظهار داشت: لازم است همه کارهای اصولی نظام پیوست بین‌المللی داشته باشد و در این راه الگوهای بانکداری قرض‌الحسنه بُعد بین‌المللی پیدا کند.

آیت‌الله «اعرافی» با بیان اینکه می‌توان از ظرفیت‌های گسترده تحقیقی و مطالعاتی حوزه علمیه بهره‌برداری کرد، افزود: مجموعه‌هایی نظیر کارگروه‌های فقه معاصر، اقتصاد مقاومتی و مطالعات راهبردی می‌تواند به توسعه بانکداری اسلامی مبتنی بر قرض‌الحسنه کمک کند.

منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از ۲۴۰همت عبور کرد

در ادامه این دیدار دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» بیان کرد: خوشبختانه با همت و تلاش کارکنان و همراهی ویژه دولت سیزدهم، بانکداری قرض‌الحسنه در کشور بیش از پیش گسترش پیدا کرده است.

وی با اشاره به فعالیت گسترده بانک در ۲سال گذشته، گفت: سهم نقدینگی بانک از ۱.۴درصد به نزدیک ۳درصد رسیده است.

«شمسی‌نژاد» با اشاره به اینکه جامعه مشتریان بانک از ۱۶میلیون نفر عبور کرده، اظهار داشت: در ۲سال گذشته منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از ۷۰ به ۲۴۰همت افزایش پیدا کرده که این میزان رشد در شبکه بانکی بی‌نظیر است.

وی یکی از افتخارات مهم بانک قرض‌الحسنه مهر ایران را کاهش میزان مطالبات غیرجاری به کمتر از نیم درصد دانست و افزود: در حال حاضر گام‌های بلندی برای توسعه بانکداری آنلاین و غیرحضوری برداشته‌ایم و ارائه بیش از ۴۰درصد خدمات بانکی نظیر پرداخت وام، ضمانت‌ها، اوراق و... به صورت غیرحضوری و آنلاین قابل انجام است.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران همکاری با جامعه فرهیخته حوزه‌های علمیه را یکی از مهم‌ترین اهداف خود دانست و گفت: با راه‌اندازی مرکز نوآوری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به دنبال استفاده تخصصی از دستاوردهای علما و فُقهای برجسته حوزه علمیه هستیم و تأکید داریم که طلاب همراه و مبلغ بانکداری قرض‌الحسنه باشند.

وی با بیان اینکه نقشه راه بانک، توسعه قرض‌الحسنه در اکوسیستم و ابعاد زندگی مردم است، گفت: برخورداری ۴۰میلیون نفر از آحاد جامعه از کارت قرض‌الحسنه و تحقق شعار «کارت مهر، کارت زندگی» آرزوی دست‌یافتنی ما برای توسعه فرهنگ پسندیده قرض‌الحسنه است.

«شمسی‌نژاد» از تأثیر مثبت بانکداری تخصصی قرض‌الحسنه در شبکه بانکی کشور استقبال کرد و گفت: کاهش فرآیند کارمزد یکی از اهداف نزدیک ما برای رفع دغدغه‌های علمای دینی سراسر کشور است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =

پربازدیدترین گزارش

پربازدیدترین ها