مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان یزد گفت: پرداخت تسهیلات بانکی بر حوزه‌های مختلف اقتصاد کشور تأثیر می‌گذارد، اما تسهیلات قرض‌الحسنه بنا به محدودیت‌های موجود (سقف وام‌های خُرد)، بیش از همه بر رفع مشکلات فردی و بنگاه‌های کوچک اثرگذار است.

تسهیلات قرض‌الحسنه بر رفع مشکلات فردی و بنگاه‌های کوچک اثرگذار است

به گزارش روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، «امیر حسینی» مدیر شعب بانک در استان یزد در برنامه گفت‌وگوی ویژه رادیو گفت‌وگو به بحث بانکداری قرض‌الحسنه و جایگاه آن در رونق تولید جامعه پرداخت و اظهار داشت: قانون عملیات بانکی بدون ربا در سال ۱۳۶۲ تصویب و در سال ۱۳۶۴ اجرایی شد که طبیعتاً در ابتدای راه با مشکلات و نواقص بسیاری همراه بود، اما به‌تدریج به روندی مطلوب و کارآمد دست پیدا کرد.
وی در ادامه گفت: در ابتدای انقلاب اسلامی، بانک‌های سراسر کشور طرح‌ها و برنامه‌های متفاوتی را برای اجرا در نظام بانکداری ارائه کردند. یکی از آن‌ها طرح بانکداری قرض‌الحسنه بود که اتفاقاً با استقبال کم‌نظیری از سوی متخصصان اقتصادی مواجه شد.
مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان یزد با اشاره به تأثیرات گسترده بانکداری قرض‌الحسنه بر رونق تولید کشور بیان کرد: به‌طور کلی پرداخت تسهیلات بانکی بر حوزه‌های مختلف اقتصاد کشور تأثیر می‌گذارد، اما تسهیلات قرض‌الحسنه بنا به محدودیت‌های موجود (سقف وام‌های خُرد)، بیش از همه بر رفع مشکلات فردی و بنگاه‌های کوچک اثرگذار است.
حسینی تأکید کرد: بانکداری قرض‌الحسنه در کشور ما می‌تواند با اثرگذاری بر اقتصاد کلان، زمینه تغییر و تحولات گسترده‌ای را ایجاد کند، اما از آنجایی که در حال حاضر حمایتی که انتظار می‌رود از این روند مشاهده نمی‌شود، باید به تأثیرات خُرد بسنده کنیم. زیرا فعلاً منابع قرض‌الحسنه از طریق مردم (منابع مالی خُرد) در حال تأمین است.
وی در ادامه سخنان خود افزود: در حال حاضر سقف تسهیلات اعطایی بانک‌های قرض‌الحسنه برای اشخاص حقیقی ۳۰۰ میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی ۷۵۰ میلیون تومان است که این مبلغ در رونق تولید داخلی و سرعت بخشیدن به چرخه تولید از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و ما امیدواریم با حمایت دولت و همت مسئولان، سقف این تسهیلات افزایش پیدا کند.
این کارشناس مسائل پولی و بانکی همچنین متذکر شد: تمرکز ما در بانکداری قرض‌الحسنه رونق بخشیدن به فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان است و تا کنون نیز در این حوزه به موفقیت‌های بسیاری دست یافته‌ایم. با این حال باید بتوانیم در حوزه صنایع پایه‌ همچون نساجی، فولاد و... نیز اثرگذار باشیم تا با این روند هزینه‌های تولید کاهش و در عین حال کیفیت افزایش یافته و زمینه رقابت بین تولیدکنندگان فراهم شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

پربازدیدترین گفت‌وگو

پربازدیدترین ها